Extra informatie

Hieronder vindt u nuttige extra informatie. Deze informatie staat in documenten of op andere websites.

Thuisarts: betrouwbare informatie

Op internet vindt u veel informatie over gezondheid. Maar niet al die informatie is goed. Ga voor goede informatie over gezondheid naar thuisarts.nl. Kijk bijvoorbeeld op thuisarts.nl voor u naar de huisarts gaat. Dan weet u al meer over uw klacht.

Vergoedingen

Als u naar de huisarts gaat, dan kost u dat geen geld. De verzekering vergoedt het bezoek. Andere dingen horen bij het ‘eigen risico’. Daarvoor moet u wel zelf betalen. U betaalt maximaal € 385,- voor heel 2024. Onder het eigen risico vallen bijvoorbeeld bloedprikken, foto’s, medicijnen, doorverwijzingen.

Uw gegevens

Vertelt u iets tegen de huisarts? Dan blijft dat geheim. De huisarts vertelt nooit zomaar iets door aan anderen. De huisarts moet soms wel informatie geven aan de apotheek, de huisartsenpost of het ziekenhuis. Dat gebeurt alleen met uw toestemming. U kunt toestemming geven via toestemming inzage dossier. Wilt u weten wat wij wel en niet doen met uw gegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Klachten

Wij doen ons best voor u. Maar misschien bent u toch niet helemaal tevreden. Als u klachten heeft, dan horen wij dat graag. Bespreek de klacht met een medewerker van de praktijk. Gaat dat niet of wilt u dat niet? Dan kun u hier uw klacht indienen.