Medewerkers

Naast de twee huisartsen en de assistentes werken ook praktijkondersteuners in onze praktijk.

Praktijkondersteuner chronische ziekten

Zij begeleidt mensen met suikerziekte, astma/ longziekten en hart- en vaatziekten. In deze coronatijd gaan de contacten vaker telefonisch.

Praktijkondersteuner GGZ

Er zijn drie  psychologen werkzaam bij de praktijk. Zij begeleiden mensen met uiteenlopende lichte  psychische  klachten. Zij zijn  werkzaam op een locatie dichtbij de praktijk. U kunt  ook in deze coronatijd voor psychische klachten  bij hen terecht na doorverwijzing door de huisarts.

De psychologen werken voor meerdere  huisartsenpraktijken.  Sinds september  2019 is Lenneke van der Kamp als 3e praktijkondersteuner GGZ werkzaam.

Wie zijn wij?

Huisartsen

Annemarie Pinkse Karen Verbeek

Assistentes

Lineke Koelemij Remy Pennings –
van Leeuwen

Praktijkondersteuner chronische ziekten

Malinda Schuller
Malinda Schuller

Praktijkondersteuners ggz

 Bernadette Klinkert Marike Hassefras

Over de praktijk

Al tientallen jaren is er een huisartsenpraktijk gevestigd aan de Prinsenstraat 3-5, aan de rand van het centrum van Leiden. De oorspronkelijke pandjes zijn in 1996 gesloopt. In 1997 is het huidige pand onder architectuur gebouwd met op de begane grond de praktijk en daarboven twee appartementen.

Wij werken al lange tijd samen met het LUMC en de Universiteit Leiden bij het opleiden van artsen. Dit houdt in dat er regelmatig coassistenten bij ons stage lopen. Verder werken we mee aan onderzoek vanuit de afdeling Huisartsgeneeskunde van het LUMC. Het kan zijn dat u gevraagd wordt aan een onderzoek deel te nemen. Dit is vanzelfsprekend op vrijwillige basis.